• Inschrijving sluit 22-09-2021

min

sec
  • Inschrijven jubileum activiteiten

Op 25 september as. viert vv CHRC haar 75 jarig bestaan!

In onderstaand formulier kun je je inschrijven voor de festiviteiten die die dag georganiseerd worden.

Let op ! Inschrijven is belangrijk. De organisatie kan dan rekening houden met het aantal deelnemers i.v.m. te regelen faciliteiten, catering, inkoop etc.

Je kunt je inschrijven voor de volgende onderdelen:

1)        Familiedag: Op de familiedag zijn al onze jeugdleden welkom, samen met broertjes, zusjes en natuurlijk ouders/verzorgers. Voor de deelnemende jeugd wordt naast vele leuke activiteiten een lunch verzorgd.

2)       Minitoernooi: De nadruk ligt op de gezelligheid, maar voor iedereen die nog eens een balletje wil trappen, schrijf je in voor een 7 tegen 7 minitoernooi. Inschrijving staat open voor oud-leden én oude leden 😊. Donateurs en sponsors zijn natuurlijk ook van harte welkom om nog eens een balletje te trappen. Je mag uiteraard ook als compleet team inschrijven.

Ter motivatie: álle deelnemers zijn welkom op de BBQ en feestavond!

3)       Barbeque: Jong of oud, geef je op voor de BBQ! We vragen een eigen bijdrage van € 5,- per persoon.

4)       Feestavond: Al onze (ere)leden, donateurs en sponsors zijn met partner welkom op de feestavond.

In verband met de nodige voorbereidingen sluit de inschrijving op 22-09-2021.

Tot slot: We zijn superblij dat we dit jubileum toch nog dit jaar kunnen vieren. Alles natuurlijk wel onder voorbehoud dat alle Corona maatregelen voldoende versoepeld zijn.

We hopen 25 september as. heel veel CHRC'ers te mogen verwelkomen.

PS. Mocht je na inschrijving alsnog verhinderd zijn dan svp even per mail afmelden bij 75jaarCHRC@gmail.com

Jubileum commissie CHRC 75 jaar.

Email: 75jaarCHRC@gmail.com

• Inschrijfformulier 75 jaar CHRC