• Actie" AH / KNVB" Voetbalpassie (spaar voor VV CHRC)

10 sep 2021
  • Albert Heijn heeft in samenwerking met de KNVB een spaarprogramma in het leven geroepen, waarmee je door boodschappen te doen bij Albert Heijn Voetbalpassiepunten kunt sparen bij aankoop van meer dan 1.500 deelnemende producten. Met elke volle digitale spaarkaart kun je VV CHRC sponsoren. Heb je de mobiele AH app nog niet? Download hem dan via de Apple app store / Google Play store. Iedereen kan meesparen, want je hoeft geen lid te zijn.

Van 13 september tot en met 3 oktober 2021 kun je met boodschappen doen bij Albert Heijn sparen voor VV CHRC. Sparen doe je heel makkelijk met de AH-app. Voor elke € 1,- die er wordt besteed aan de deelnemende producten ontvang je 1 Voetbalpassiepunt. Bij 10 punten heb je een volle spaarkaart waarmee je met € 1,- je club VV CHRC kunt sponsoren. Je spaart bij aankopen in de Nederlands Albert Heijn winkels, bij de AH to go winkels en bij je online boodschappen via Albert Heijn in Nederland.

Hoe werkt sparen in de AH app? Klanten die een geregistreerde Bonuskaart hebben in de AH app sparen vaak automatisch mee voor digitale spaaracties. Bij Voetbalpassie is dat net even anders: klanten moeten zich in de AH app eerst aanmelden voor het Voetbalpassie spaarprogramma voordat ze meesparen. ** Je bevestigt je deelname en je kiest jouw voetbalclub VV CHRC. ** Je spaart passiepunten bij besteding van elke euro aan deelnemende producten. ** Je sponsort jouw club VV CHRC met €1 voor elke volle spaarkaart met 10 passiepunten. ** Je kunt ook jouw vrienden en familie een spaarverzoek sturen.