• Club van 100-lid worden

  Doel van deze Club

  De Club van Honderd is opgericht met het doel geld ter beschikking te stellen voor bijzondere aanschaffingen, activiteiten of anderszins, vooral ten behoeve van de vereniging en in de algemene en sociale sfeer. De keuzes voor bestedingsdoelen worden zoveel mogelijk in overleg met het Hoofdbestuur en de Jeugdcommissie gemaakt. Uiteraard wordt het aandragen van suggesties voor een goede besteding zeer op prijs gesteld. 

  Waarom lid zijn/worden van de Club van Honderd?

  De naam Club van Honderd doet misschien vermoeden dat het om een selecte club met een maximum aantal leden gaat maar het tegendeel is waar. ‘Hoe meer zielen hoe meer vreugd’ is ons motto! Momenteel zijn er al 40 leden in de Club van Honderd.

  Waarom moet je bij deze Club willen horen?

  • Je bijdrage wordt heel zorgvuldig en nuttig besteed
  • Vooral de spelende leden profiteren in diverse opzichten van onze financiële middelen
  • Je levert een bijdrage aan met name de sociale en maatschappelijke functie van vv CHRC, zodat aan onze clubleden en supporters meer geboden kan worden dan pure voetbalfaciliteiten
  • Als laatste profiteer je zelf ook een beetje doordat je iets terugkrijgt in de vorm van gezelligheid en het sociale gebeuren van deze Club van Honderd.

  Aanmelden bij de Club van Honderd

  Voor aanmelding, vragen en suggesties kun je terecht bij Marco Wennekes. Wij sturen je een acceptgiro voor de betaling van de bijdrage. 

  Marco Wennekes 06 25 04 03 15