• Informatieavond Fusie

3 feb 2022
  • Beste leden,

Helaas kan de informatieavond morgen niet plaatsvinden. Dit i.v.m. corona besmetting binnen de fusie commissie.

Nieuw voorstel is vrijdag 18 februari aanvang 19.30 uur.

Bestuur vv CHRC

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Zoals in de fusiecommissie is afgesproken willen wij proberen zo goed mogelijk onze leden in het proces mee te nemen.

We hebben dan ook besloten dat alle verenigingen op vrijdag 4 februari een informatieavond gaan organiseren.

Aanvang is 19.30 uur kantine CHRC.

Hier willen wij jullie een update geven over de status van dit proces.

• Wat hebben we tot nu toe gedaan
    • Waar zijn we nu mee bezig
    • Waar lopen we tegen aan
    • Hoe gaan we verder
    • Hoe staat de gemeente hierin

Verder willen we met jullie de mogelijke varianten voor het integreren van de verschillende verenigingen bespreken.

Dit willen wij zorgvuldig doen door een aantal varianten aan jullie voor te leggen en hier jullie mening over te vragen.

Daarom zouden wij het erg op prijs stellen als jullie deze informatieavond willen aansluiten.

In de bijlage een memo van de gemeente aan de leden van alle vier de verenigingen.

Gelukkig zijn de regels rondom corona weer verder versoepeld waardoor we deze avond in onze kantine kunnen organiseren.

Wat betreft de corona regels houden we ons hier natuurlijk aan.

• Een coronatoegangsbewijs is verplicht
    • Houd 1.5 meter afstand
    • We hebben een vaste zitplaat en als we gaan lopen dragen we een mondkapje

Hopelijk tot vrijdag 4 februari,