• Rabobank ClubSupport 2020

17 jun 2020
  • Rabo ClubSupport 2020 na de zomer van start

De coronacrisis raakt onze samenleving als geheel maar ook verenigingen en stichtingen.
    Deze verenigingen en stichtingen vormen het hart van onze samenleving.

In verband met het coronavirus en de consequenties die voortkomen uit de diverse maatregelen voor verenigingen en stichtingen, start de inschrijfperiode voor Rabo ClubSupport na de zomerperiode.

Ben je lid van Rabobank Arnhem en Omstreken? Het zou fantastisch zijn als jij en je familie, vrienden en kennissen
    jullie stem geven aan vv CHRC tijdens de Rabobank Clubkas Campagne! Stemmen kan via www.rabo.nl/arnhem/clubkas. De opbrengst komt volledig ten goede aan onderhoud en reparatie van het clubgebouw!

Let op!!! Aanvang stemperiode 5 oktober en op 25 oktober sluit de periode.

leden van de rabobank hebben een bericht ontvangen met een unieke code.De code bestaat uit 2 hoofdletters, gevolgd door 4 cijfers, 4 letters en ten slotte weer 4 cijfers.

Lid worden

Wij hebben geen aandeelhouders, maar leden. Al bijna 2 miljoen! Als lid vervul jij een belangrijke rol: je denkt en beslist met ons mee.
    Klik op onderstaande link!