• Trainen bijna weer mogelijk!

25 apr 2020
  • Beste jeugdleden,

Sporten is gezond, en kinderen moeten kans hebben om bezig te blijven, zo verklaarde premier Rutte dinsdagavond het besluit om de regels voor sporten te versoepelen. En dus mogen kinderen in de basisschool-leeftijd vanaf 29 april weer in groepsverband trainen, en recreatieve wedstrijdjes spelen. Competities zijn verboden, omdat hierbij ook gereisd moet worden. De kinderen moeten thuis douchen, en ouders mogen niet langs de lijn staan.

Ook middelbare scholieren mogen weer in groepjes sporten, maar alleen als ze onderling 1,5 meter afstand kunnen houden.

We zijn momenteel met de verenigingen in overleg met de Gemeente om te bespreken hoe we dit beleid op ons openbare sportpark kunnen uitvoeren én bewaken. Ook binnen het Sport en Beweegteam is er momenteel overleg hoe we invulling, binnen de gestelde kaders, kunnen geven aan de trainingen.Heerlijk als de jeugd weer kan voetballen maar we willen het wel verantwoord doen. Dat vraagt wat van vv CHRC maar dat vraagt ook wat van de ouders én de kinderen.

We zullen jullie op de hoogte houden via de app.
    Blijf intussen goed voor jezelf en elkaar zorgen! En blijf nog heel even thuis!

Bestuur vv CHRC